Вход
Честита Баба Марта
baba marta
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
donity7
Новородено
Новородено
Female
От : Стара Загора
Рожден ден : 07.01.1997
Години : 21
Мнения : 4
Дата на рег. : 06.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Death note, Fairy tail, Sekaiichi hatsukoi и другии :)

blue Надежда за дъжд

on Вто Май 08, 2012 12:58 am
Това е първия ми фик, затова моля ви не ми се карайте много smile пилотна глава е, но до 2 дена ще напиша първата. Исках нещо различно, затова и написах това. Дано не ви се стори смахнато Приятно четене smile

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Историята ми започна през вечер на Юни месец. Всеки би си помислил, че това бе прохладна лятна вечер с ясна луна на небето и посипани около нея звезди. Но не и в моя свят. Годината е 2020, мястото - Пясъчният град. Небето бе осеяно с гъсти черни облаци от дим идващи от фабриките около града. Кризата беше на лице, но не само финансова, а и кризата на човечеството. Хората преминаха пределите на Земята. Водата, хранителните продукти и лекарствата бяха по-скъпи от златото. Милиони хора страдаха от недостига, всеки ден умираха хиляди. В гетата около града имаше трупове навсякъде. Смрад и воня на мърша се носеха по вятъра, който разнасяше миризмата из целия град. Болести като чумата, холерата и хепатитът се завърнаха и вземаха жертви без да подбират. Нещото, на което залагаха сега хората бяха молитвите, но боговете вдигнаха ръце от човечеството. Единственото, което ни остана бе надеждата. Надеждата всичко да бъде нормално пак, надеждата за нормален живот, а не този сред мръсните канали в търсене за капчица вода. Но какво беше нормален живот? Хората го разбраха чак сега, когато изтърпяват последствията на поколения изтезания на Земята. В нормалния живот нямаш нужда от скъпи дрехи, коли и пари, а от щастие получено след намирането на истиските ценности в живота ни - любовта. Любовта към всичко около нас. Но сега каква любов можем да намерим в мизерията, която ни обикаля. Жертви вземаха не само болестите, но и егоизма на хората, които все още си мислеха, че човекът е най-могъщия. Това бе светът ми - пълен със смърт, мизерия и нещастие.
Казвам се Джин. Аз съм високо, петнадесетгодишно момиче с дълга кестенява коса и зелени очи. Бях отгледана от главорез, който ме научи да оцелявам и да не ме е страх от нищо, но и бях обучена за убиец. Освен това баща ми винаги ми е казвал, че съм специална и един ден ще спася света, но аз не мислех така. Имах катана закрепена на гърба ми, пистолет и нож, но как с това ще спася света? Винаги си мислих това, когато бях сама, както сега. Бях на мисия да убия един нещастник, който изнасилваше жени и деца.
Стигнах до адреса. Отидох до вратата и почуках - никой не отвори .. Натиснах дръжката - беше заключено. Малко глупава постъпка си мислите, нали? Както казах не ме е страх от нищо. Ритнах вратата. След около секунда тя беше на земята. Вдигна се облак прах. Преминах през него и погледнах вътре. Видях жертвата ми мъртва... Малко се намръщих, защото си беше моя мисия, но пък карай - тази вечер ще си почина. Сега без работа реших да отида да поспя. В момента, когато се обърнах усетих как някой замахва към мен. Опитах се да се предпазя, но следващото, което помня бе болка.


Последната промяна е направена от donity7 на Вто Май 08, 2012 9:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
s.m.i.l.e.p.e.s.t
Член на суб група
Член на суб група
Female
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 19
Мнения : 1517
Дата на рег. : 30.11.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...

blue Re: Надежда за дъжд

on Вто Май 08, 2012 2:57 pm

Image and video hosting by TinyPic

Ето картинката за коментара. smileBoy you can say anything you wanna
I don't give a shh, no one else can have ya
I want u back
I want u back
Wa-want you, want you back
I broke it off thinking you'd be cryin'
Now I feel like shh looking at you flyin'
I want u back
I want u back
Wa-want u, want u back
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите