Вход
Честита Баба Марта
baba marta
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
BeautifulQueenStyle
Зарибен
Зарибен
Female
Рожден ден : 13.09.1998
Години : 19
Мнения : 435
Дата на рег. : 02.08.2010

blue - Just one shot - :3

on Пон Юли 09, 2012 9:10 pm
Ами просто както си стоях и си цъках из сайта ми дойде идея. Не е фик с герой от Наруто или друго аниме , ами просто една историйка със самата мен :3 Нядявам се да ви хареса , нямам редактор и може да съм допуснала грешки , за който много се извинявам !Бях добра ученичка , дъщеря и приятелка , какво сгреших , че живота ми напълно да се разруши?
- 1 седмица по-рано -

Сядах на чина си , които беше на последния ред на 3-тия ред и записвах записките от бяла дъска пред мен. Това беше последния ми час за деня , нямах търпение да свърши да се прибера у дома и да релаксирам в ваната или да почета от любимата си книга както обикновено. Когато звънеца удари прибрах учебника и тетрадката си в черната си чанта сложих я през рамо и излязох от стаята казвайки , на учителката довиждане. Бях на 15-20 минути от вкъщи , живеех в голяма къща на 2-ва етажа с родителите си и затова не ползвах автобус. Прибрах се бързо поздравих родителите си и се качих в стаята си.
Всеки ден минаваше по един и същи начин. Ставах 5:00 сутринта излизах да потичам малко , връщах се след 1 час изкъпвах се и тръгвах за училище. А след като се връщах вкъщи , или си почивах , или излизах с приятелки навънка.
Но един ден , когато се прибирах забелязах , че бравата на външната врата беше разбира , оставих чантата на земята и влязох вътре. Тогава краката ми се подкосиха и сърцето ми заби лудо. Навсякъде беше разхвърляно и имаше стъкла по пода от счупените вази , който майка ми беше сложила.
- Мамо? – почнах да викам и да обикалям по стайте , но нито майка ми , нито баща ми бяха на първи етаж.Точно когато бях готова да звъня на полицията чух женски писък от втория етаж. Хвърлих телефона си на дивана и побягнах по стълбите нагоре.Писъка идваше от спалнята на родителите ми. Влязох вътре и се ужасих.
Майка ми беше завързана на стол , а отзад и висок строен мъж с маска на лицето опъваше силно черната и дълга коса. Устната и беше разкървавена , а очите и зачервени и подути от плач. Имаше няколко драскотини по ръцете и краката , а погледна и беше забит в отсреща където имаше още един мъж също така висок и строен като другия , но той държеше баща ми.Лежеше на земята , а лицето му беше обляно в кръв , явно го беше пребил. Краката и ръцете му бяха завързани.
-Мамо!! – извика и отново и тя ме погледна , както и двамата нападатели.
-Бягай , мила – изписка силно , а мъжа зад нея я дръпна силно за косата. Бях готова да се обърна и да побягна , когато усетих силна груба ръка да ме хваща за ръката , а след няколко секунди , бях на леглото и непознатия мъж ме държеше силно за ръката. Усетих погледна му върху мен и как оглеждаше тялото ми.
-Пуснете я моля ви ! – разплака се отново тя.Нападателя , които ме държеше направи знак , на съотборника си да я накара да мълчи и той и залепи устата с тиксо след това отново я хвана за косата. Преглътнах тежко и сърцето ми биеше като лудо , все едно всеки момент ще се пръсне на милиони парченца.
-Е как се казваш , малката?-имаше груб тежки глас , карайки тялото ти да изтръпне.
- Християна – отвърнах му съвсем тихо и го погледнах с кристално сините си очи , а в тях се виждаше страх и напиращите ми сълзи.
-Хубаво име имаш- въпреки , че от маската не се виждаше лицето му , а само очите му , си личеше усмивката му. Очите му бяха черни и ако се загледаш в тях , можеше да се изгубиш като в черна пещера без край в нея.
- Тъй като си дъщеря на богат бизнесмен , може би знаеш комбинацията за сейфа на баща си , нали така? – точно така , те бяха крадци , бяха прибрали всички бижута на майка ми вероятно и моите , а сега искаха да вземат и всичките пари от сейфа. Но аз не знаех комбинацията на сейфа , не ми и трябваше.
- Е , знаеш я , нали ? – попита ме отново той , единственото , което можех да направя е да поклатя главата в отрицателен знак. Явно и затова бяха пребили баща ми , защото не е искал да каже комбинацията и сега беше в безсъзнание.Парите не бяха наши , а на компанията , тъй като Директора имаше голямо доверие на баща ми , и той му беше като дясна ръка , реши да остави половината от пари при него за по безопасно.
Видях как прави знак на приятеля си с ръка , а другия изкара голям черен пистолет отзад , а дългата му фанела го прикриваше.
- Давам ти последен шанс , да ми я кажеш , иначе последното което ще видиш от скъпата си майка е пръснати я и мозък – говореше тихо и заплашително до ухото ми.
- НЕ , моля ви , наистина не знам комбинацията – почнах да се дърпам и сълзите започнаха да падат от очите ми – Моля ви , не я убивайте ! – погледнах го с намокрените си вече зачервени очи , но вече не усещах усмивката на лицето му , сега беше безчувствена физиономия .
- Убий я ! – заповяда му и отметна с ръка , майка ми започна да се дърпа , и да рита с крака , и се опитваше да извика силно през тиксото на устата и , но без никаква полза. В следващия момент мъжа наведе главата и надолу зареди пистолета допря го до главата и , и натисна спусъка.
- В момента -
Изпищях силно и разтворих широко очите си , а сълзите не спираха да капят от тях. Мозъка и наистина беше разпръснат както каза той. Целия бял килим под нас беше станал в кръв както и краката ми бяха опръскани . Погледна ми се замъгли и почнах да се дърпам от него и виках името на майка си силно.
- Убий и баща и – заповяда отново , и чух поредния изстрел от пистолета , започнах да викам одрах го силно по ръката и го избутах тръгнах да бягам към вратата , но когато стъпих на паркета в коридора се подхлъзнах на него и паднах , краката ми бяха в кръв от килима и заради това паднах. В следващия момент усетих някой да сяда върху мен опъвайки силно косата ми назад. Изпищях от болата и започнах да ритам с крака , отивайки се да го махна от себе си , но той беше много по силен и тежък от мен. Бях паднала точно до шкафчето с домашния телефон и се протегнах да го взема.
- Малка кучка – изсъска ми той , хвана ръката ми и заби до края ножа в дланта ми. Стиснах устни опитвайки се да не извикам от болка и кръвта потече от дланта ми. Причерня ми и започнах да виждам на черни петна , цялата пребледнях. Не бях от фенките на кръвта и ми ставаше лошо щом видя или подуша.
- Ще си платиш за това , което направи – още по-силно стисна косата ми , а щом хвана другата ми ръка и я изви зад гърба ми , забелязах бруталната рана , която му бях нанесла по ръката от ноктите си. Почти го бях оставила без кожа и течеше кръв. Опитвах се да се измъкна от него и опитвах също така да надигна поне малко дланта си , но ножа беше така силно забит , че нямаше начин да измъкна дланта си. Чух как разкопчава ципа си и сваля полата , която беше униформа от училището. Разбрах какво щеше да ми направи и започнах да го умолявам да спре , но той запуши устата ми с някаква кърпа и усетих силна пронизваща болка в слабините ми. Стиснах силно очи и започнах да викам в кърпата , но нищо не се чуваше освен звуците на удоволствие , които издаваше човека над мен. Усещах силна болка отдолу и започна да тече кръв , защото все още бях девствена , започваше да се движи по-силно и грубо и от това ме заболяваше все повече и повече , накрая щом спря да се движи осъзнах , че е свършил вътре в мен и пусна косата ми , останах на пода омърсена цялата в кръв. Закопча ципа си и оправи маската си. Знаех , че след това което ми направи щеше да ме убие , защото никой престъпник не оставаше изнасилен свидетел. Тялото ми беше вцепенено като камък и не можех да си помръдна нищо. Просто затворих очи и чаках да умра , това и стана . Този който ме изнасили зареди отново пистолета и докато не свършеха патроните стреляше навсякъде по тялото ми. Първо в краката ми , после в гърба , ръката ми , отново се върна на гърба ми и последния изстрел го пусна в мозъка ми. Под цялото ми тяло имаше дузина кръв , както и дългата ми руса косата по краищата беше нацапа с кръв , очите ми бяха широко отворени и сълзите бяха изсъхнали по бледите ми бузи , кръвта се стичаше вече по стълбите , на някой части даже падаше от края на коридора и правеше локвичка на 1-вия етаж до вратата на хола.

Край .
avatar
`Melody
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Страната на чудесата
Рожден ден : 09.02.1998
Години : 20
Мнения : 287
Дата на рег. : 29.12.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, Naruto Shippuuden, Hakououki Shinsengumi Kitan, Mononoke Hime, Death Note, Durarara, Avatar-the last airbender, cowboy bebop.

blue Re: - Just one shot - :3

on Съб Авг 25, 2012 5:18 pm`Melody написа:"Ако не зададеш смислена стойност на променливата "А", то тя няма смислена стойност, дори и да е създадена." Така е и в живота-ако не си наложиш смислена цел, той е безсмислен. Единственият ти друг шанс да живееш е да изчакаш НЯКОЙ да осмисли безсмисленото ти съществуване.

Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите