Вход
Честита Баба Марта
baba marta
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
sakura_151
Новородено
Новородено
Female
От : Конoха
Мнения : 5
Дата на рег. : 30.12.2011

blue Cause I Love You

on Сря Авг 01, 2012 12:07 am

I.

Падаха леки капчици дъжд. Птичия глас заглъхна, знаейки, че идва буря. Клоните на дърветата леко се люлееха. Навън беше тъмно. Облаците закриваха блещукащите звезди. Тук там се чуваше по- някой гръм. Луната беше изгряла. Само едно младо девойче тичаше.
То имаше средно дълга коса, цвета бе тъмно кестеняв. Очите и бяха тъмно кафяви, с малко черен молив, колкото да ги подчертае. Устните и не бяха нито много голями, нито много малки. Облечена в черен потник с тънки презрамки и къси гащи, но не дънкови, а подобни на клин. Беше обута с черни сандали до коляното. Не беше много висока, но не беше и много ниска.
Тя бягаше от някой. Изведнъж, покрай нея прелетя един кунай. Тя го хвана много умело и го запрати към нападателя си. Улучи го в рамото. Чу се лек вик. От сянката изкочи едно меко казано ядосано лице.
- Кучка ! – каза мъжът и я хвана за шията.
От другата страна пътуваха 5- тима млади и доста силни шинобита. Бяха 3 момчета и 2 момичета.
- Спрете ! – каза едно червенокосо момиче. Изглеждаше на около 17-18 години. Беше облечена в светло ливала риза, на която последните две копчета бяха откопчани, с къси гащи, подобни на клин, обута с черни сандали.
- Какво има Карин ? – попита едно високо чернокосо момче. Косата му както и очите бяха катранено черни.
- Усещам силна чакра ! – каза тя и пристъпи леко назад. Чернокоското се замисли за момент. Докато някой не го извади от мислите му.
- Саске, какво ще правим ? – попита едно розовокосо момиче. Момчето я погледна, след това погледна и другите.
- Отиваме да проверим какво става. Бъдете внимателни! – отвърна той и тръгна с бавни крачки напред.
Всички се скриха зад един храст и започнаха да наблюдават.. Най-много ги изуми това, че имаше момиче, което се биеше без чакра. Всички си мислеха, че тя ще умре, защото се биеше сама, без чакра с един нинджа, който имаше черно наметало с червени облачета. Нинджата изглеждаше на около 20-21 години. Имаше руса коса, вързана отгоре на опашка. Саске и другите гледаха битката. Всички бяха доста впечатлени, дори и Саске.
- Откажи се ! Така или иначе ще умреш! – каза и русия и запрати кунай по нея. За съжаление куная я улучи в бедрото.
- Н-н-н-и-и-к-к-о-г-г-а-а .. !! – заекваше тя, защо беше уморена и второ, раната която и нанесе русия си беше доста болезнена. Силите на момичето бавно, побавно изчезваха. Изведнъж момичето падна, беше изгубила доста кръв. Другите веднага се притекоха на помощ.
- По дяволите! – изруга русия и изчезна в облак от дим.

Всички се приближиха до момичето. То изглеждаше беззащитно. Саске се загледа в нея продължително. Лицето и сега бе бледо, устните и бяха розови, а миглите и дълги, имаше кичури коса по лицето си. Един гръм го искара от мислите му и той им каза, че ще вземат момичето с тях. Никой не се противи. Преди това розовокосото момиче беше излекувало раните и.

Саске я вдигна на ръце и тръгнаха набързо към палатките си, преди да е започнало да вали по- силно. След като стигнаха видяха, че от петте палатки бяха останали само три. Един клон се беше счупил и бе паднал върху крайните две палатки. Чернокоското се обади:
- Сакура, ти и Суи ще спите заедно. Джуго ти и Карин кте заедно, а момичето ще спи в моята палатка. – Никой не се противи тъй като двойките, който трябваше да спят заедно имаха чувства един към друг. Въпреки, че не искаха да си признаят.
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите