Вход

Забравих си паролата!

Намерете ни във facebook
Твоето късметче
Latest topics
» *--:ЛАФЧЕ:--*
Yesterday at 3:58 am by Butterfly

» Пламък.
Сря Авг 30, 2017 9:44 pm by justwannabeone

» Не знам какво казва сърцето ми (по Наруто)
Сря Авг 30, 2017 6:56 pm by Mimi_Georgieva

» Всички заедно. ( Наруто ФенФикшън )
Вто Авг 29, 2017 8:02 pm by Mimi_Georgieva

» Кой хокаге е направил най-много за страната?
Вто Авг 29, 2017 7:53 pm by Mimi_Georgieva

» Със сигурност мъртва
Пон Авг 28, 2017 10:32 pm by justwannabeone

» Кулинарни мисии. (Наруто) - КОМЕНТАРИ
Пон Авг 21, 2017 3:14 pm by rosi_rosi

» Метресата {GaaSaku} +18
Пет Юли 28, 2017 4:58 pm by Death_Angel

» Търся аниме
Нед Юни 25, 2017 2:03 pm by lipsitooo®

» Първия ми фик ( мисля заглавието ) ;д
Пон Юни 05, 2017 10:24 pm by Death_Angel

» Кулинарни мисии. (Наруто)
Нед Юни 04, 2017 10:16 pm by WeHeartIt

» Малко и от мен - Крис
Съб Юни 03, 2017 12:51 am by Chris

» Сълзите на Лалето +18
Вто Май 30, 2017 10:22 pm by Death_Angel

» Моето Наруто форумче
Вто Май 30, 2017 10:12 pm by Death_Angel

» Сълзите на Луната
Съб Май 27, 2017 3:09 pm by Death_Angel

» ( Коментари) Нечистокръвният наследник на Катарската империя
Сря Май 24, 2017 11:23 pm by Death_Angel

» Нечистокръвният наследник на Катарската империя
Сря Май 24, 2017 11:15 pm by Death_Angel

» ~Намисли съществително преди да влезеш!~
Вто Май 23, 2017 8:51 pm by Death_Angel

» Да бройм до безкрай ..
Вто Яну 24, 2017 12:45 pm by streleca_stz

» Обичаш или не обичаш !?
Вто Яну 24, 2017 10:58 am by IVE-STORM(bg)

» One shot fic - THE NEW BEGINNING * Sasuke meets Sakura
Съб Яну 21, 2017 2:02 am by sita

» С кого?
Вто Авг 30, 2016 12:42 pm by IVE-STORM(bg)

» Ctrl+V игра
Вто Авг 30, 2016 12:36 pm by IVE-STORM(bg)

» Aniventure 2016
Вто Авг 30, 2016 12:34 pm by IVE-STORM(bg)

» Горките родители на богатите деца - Епизод 64 - Бг Аудио
Чет Авг 18, 2016 11:35 pm by galia_del4eva@abv.bg

Keywords

Top posting users this week
Butterfly
 


Кратка история...

Създайте нова тема   Напишете отговор

Предишната тема Следващата тема Go down

blue Кратка история...

Писане by Sparklie on Съб Ное 16, 2013 2:30 am

„Адсон, никога не съм се съмнявал в истината, съдържаща се в знаците; те са единственото средство, с което човек разполага, за да се ориентира в този свят. Но аз не можах да проумея едно - връзката между знаците.“  Русото момче, седнало на една пейка, прочете изречението на глас. Той стоеше там от известно време и чакаше някого, но  явно му омръзна и извади да чете книга и точно това беше първото изречение от нея. Той стоя така- четейки, без дори да осъзнава колко време беше изминало.
„Алекс, съжалявам, че закъснях!” – Момиче със светло кестенява коса, задъхано се спря до него. Беше очевидно, че е тичала до тук. Алекс я погледна, прибра книгата си и се изправи.
„Няма проблем! Важното, е че изобщо дойде.” – Момчето хвана ръката на момичето стоящо до него и кръстоса пръстите си с нейните.
„Разбира се, че ще дойда! Все пак не бих зарязала гаджето си на рождения му ден!” – Брюнетката се усмихна приветливо, навдигна се леко на пръсти и целуна приятеля си по бузата. – „Честит рожден ден!”
„Благодаря!Е, къде ще ме водиш сега?”- Алекс нетърпеливо заразпитва  Виктория за изненадата, която му беше подготвила. Момичето тръгна напред, водейки момчето след себе си.
„По-късно ще разбереш!”- Тя нямаше никакво намерение да издава нещата предварително. Двамата вървяха заедно по улицата, ръка за ръка и си говореха за най-различни неща- от времето днес до планове за бъдеще и колеж.След около половинчасово вървене Виктория спря пред планетариума.
„Е, какво ще кажеш? Харесва ли ти моята идея?” – Тя пусна ръката на Алекс и застана пред него с гръб към планетариума и с разперени ръце, представяйки изненадата си.
„Мога да кажа само, че… моята изненада е по-добра!”- Той се усмихна самодоволно. Той също имаше план за това как да прекара рождения си ден с приятелката си, но неговия беше за по-късно.
„Гадняр!” – Брюнетката направи престорена намусена физиономия, след това грабна ръката на приятеля си отново и го поведе към входа. След като си платиха входа те влезнаха и се настаниха. Не след дълго- 2 или 3 минути- представлението започна- залата се затъмни и всички притихнаха.На тавана се появиха планети и се чу записаният глас да разказва и обяснява. Алекс и Виктория слушаха с удоволствие и наслада- те, и двамата обичаха космоса и планетите.За тях времето мина неусетно и бързо, сякаш беше само миг. Лампите светнаха обявявайки края на шоуто. Всички взеха да стават и да си тръгват, но единствено те двамата стояха все така неподвижни, пленени от любимата си наука- астрономията. Не им отне много за да осъзнаят, че е станало време да си тръгват. Те последваха примера на останалите- станаха и се насочиха към изхода. Когато се озоваха извън постройката, навън вече беше взело да се стъмнява. Те се спогледаха и се усмихнаха един на друг, споделяйки радостта от видяното, но без думи, те не им бяха нужни. Алекс беше този който сплете пръсти с половинката си този път, за да може да я води, но на къде? Той я заведе само до една от пейките отстрани.
„Това което искам от теб е да ми се довериш. Става ли?”- Блондина погледна момичето стоящо пред него и зелените му очи гледаха нейните сини пълни със сериозност. Тя само кимна в отговор. Алекс извади платнена кърпичка от джоба си и я уви около очите на Виктория, завързвайки я отзад на главата и.
„Не надничай!” – Тоя я предупреди с игрив тон. Тя нежно се засмя на забележката му.
„Няма да можеш да виждаш или чуваш нищо, така че просто ми се довери- аз ще те водя!”- Зеленоокото момче обясни с нежен глас поставяйки слушалките на плейъра си в ушите на приятелката си. Тя отново кимна за да е сигурен той, че го е разбрала. Алекс хвана ръката и нежно и отново  я поведе напред, незнайно на къде. Виктория просто го следваше, тя му вярваше, а той вървеше бавно и на всяка крачка се обръщаше да я погледне- дали е добре и дали няма да се блъсне в нещо. Синеоката брюнетка го следваше уверена в него около 40 минути, без дори и за секунда да се усъмни, докато не усети как ръката му изведнъж се изплъзна от нейната- сякаш някой я изтръгна. Тя стреснато махна слушалките от ушите си и кърпичката от очите, само за да види любимия си Алекс да лежи на улицата пред нея и една кола.Тя усети пулса в ушите си. За секунди падна на колене до него. Извика името му, за да го накара да отвори очите си и да я погледне- да я погледне с красивите си зелени очи и да и каже, че всичко е наред, че е добре, но това не се случи. Насъбираше се тълпа, чу се сирената на линейка, тя продължаваше да вика името му, невярвайки, че той няма да и отговори. Пристигналите с линейката лекари вдигнаха тялото му на носилка и го качиха в линейката. Виктория ги последва в линейката. Тя не можеше да го остави, усещаше топлите сълзи по лицето си, усещаше как сърцето и бие в гърдите и сякаш ще изскочи, сякаш всичко беше един ужасен кошмар. За минута или две те вече бяха в болницата. Отведоха Алекс в операционната, а тя трябваше да изчака отвън. Усещаше секундите като минути, минутите - като часове, а часовете- като години. Цяла вечност. За нея мина цяла вечност докато докторът излезе с окървавени ръце от операционната… само за да и предаде, че повече няма да може да види зелените очи на Алекс, неговата пленителна усмивка и да чуе закачливия тон с който и говори. Тя падна на колене и сълзите и се стичаха като река от очите и, падаха на пода и образуваха мокри петна. Виктория осъзна, че повече няма да може дори да го прегърне…
1 месец по-късно
Виктория стоеше с книга в ръцете си и четеше на глас. Тя беше на гроба на Алекс и му четеше книга- неговата любима. Синеокото момиче идваше всеки ден за да постои с него и да му почете. Тя съжаляваше, че така и не успяха да отидат на концерта за който Алекс беше купил билети и към който я водеше когато стана инцидента, но не съжаляваше и беше сигурна, че и никога няма да съжалява, че се е влюбила точно в него. Тя беше сигурна само в едно- че никога нямаше да го забрави- него и любовта…
avatar
Sparklie
Новородено
Новородено

Female
Рожден ден : 14.04.1996
Години : 21
Мнения : 5
Дата на рег. : 16.11.2013

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Можете да отговаряте на темите